06 Ekim, 2008

TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN
ALLAH (CC) ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, KALANLARINA SABIR VERSİN
yegenler07- 06.10.2008

"Bayrak inmez, ezan dinmez"
***
"Allah (cc) Türk Milletinin uygarlığından herkez nasiplensin diye, Orta Asyadan onları göç ettirip, Balkanlara, Anadoluya ve Viyana kapılarına kadar gönderdi. Bu yerlerde uzun yıllar egemenlik sürdüren Türklerden birçok insan nasiplendi. Avrupalı,Tuvalet adabından banyo adabına, Aile yaşantısından, devlet yönetimine varıncaya kadar hepsini Türklerden öğrendi. Bu arada Haçlı Ordularının karşısına yine Türkler çıktı. Türkler savaşmadan aklıyla, aklı selimle İslamiyeti seçti, Peygamber efendimizin övgüsüne (İstanbulun Fethi) mashar oldu....
Amma hala içimizde yaşayıp, gündüz yüzümüze gülen, geçe de acaba ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim yere nasıl bir zarar verebilirim düşüncesiyle yaşayan, nasipsiz haçlı zihniyetli, insanlarla dolu. Zaten bunların ataları da haçlı ordularına yataklık yapmış, Müslüman TÜRK MİLLETİNİ arkadan vurmuşlardı.
Ne demişler; it itliğini, puşt puştluğunu,şerefsiz şerefsizliğini, nasipsiz nasipsizliğini bir şekilde belli edecek, E.Cehillerin tohumu böylece devap edip gidecek.
Nasipsizler, Cehennemin ateşi sizinle daha da bir gür yanacak".
***
TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH (CC) RAHMET DİLİYOR, HEPSİNE SAYGI DUYUYORUZ,
"Şehitleri ve Velileri ölü demeyiniz...."
***
MEKANLARI CENNET OLSUN
yegenler07 Saygılarımla


Hiç yorum yok: